пʼятниця, 2 листопада 2018 р.



                             День захисту дітей

                                                    ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу день захисту дітей
Більшість з нас знають, що День захисту дітей щорічно відзначається 1 червня. Так вже вийшло, що в цей день у школярів починаються довгоочікувані літні канікули. Тому, у маленьких винуватців цього свята в два рази більше приводів для радості.

Взагалі дане дитяче свято створене в першу чергу для дорослих, адже його головна мета - розповісти всім людям про проблеми і труднощі, з якими стикаються маленькі і беззахисні мешканці нашої планети, і нагадати про те, як важливо захищати їх права.



   Цікаво та змістовно пройшло свято для дітей "Вони - майбутнє України", а підготували та провели працівники  сільського будинку культури та бібліотеки. Для дітей  представлено перегляд літератури "Поки мені не виповнилось 18, я дитина, але я маю права". Діти із задоволенням переглядали цікаві книги та журнали , брали участь у різних конкурсах, малювали , танцювали, читали вірші.  Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято.  

Немає коментарів:

Дописати коментар